За Нас

 

Много физически и юридически лица, желаят да се разширяват и инвестират. Всички знаем, колко е безценно времето. Всички сме се сблъсквали с бюрокарацията и администрацията и знаем добре, колко нерви и загуба на време ни коства това „преживяване”. Работещите хора, трябва да отсъстват от работа или взимат отпуск, а пенсионерите тепърва да учат процедурите и законите на страната. Фирмите да отделят време за този процес или да назначат нов екип. Нужно е всички да навлязат в една нова материя, каквато е ЗУТ /Закон за Устройство на Територията/ в която има много трудности и сложни за решаване проблеми и задачи. Липсата на познание в законите, освен загуба на време, води и до допълнителни финансови разходи. Погрешно взето  решение в началото на инвестиционния процес, може да доведе до голямо объркване и забавяне процедурите в последствие.

Преди да стартирате Вашите инвестиционни намерения, обърнете се към нас и ни попитайте за всичко, което Ви интересува! Ние имаме огромен опит в работата с всички нива на Администрацията.

Имаме система за следене на срокове и графици за изработка за всеки отделен обект, с което постигаме максимална бързина на работа.

„ЛД Консултинг” предлага пълна гама от консултантски услуги. Фирмата е специализирана в мениджмънт и управление на целия процес от възлагането на “зелено” от Инвеститора, съгласуване на проектите и приключване на задачата с издаване на Разрешение за Ползване или така наречения “turn-key”. Ние връщаме готовия ключ на Инвеститора и той може да експлоатира инвестицията си. Имаме експертен опит, натрупан през последните 18год. в работата си с физически и юридически лица, български и чужди инвеститори.

Работим на територията на цялата страна. Имаме контакти в почти всички Общински Администрации, както и опит в работата с Областните и Държавна Администрация.

 

Нашите предимства са:

  • Кратки срокове за изпълнение на поръчките.

  • Огромен опит, натрупан в конкурентна среда.

  • Дискретност, толерантност и внимание към клиента.

  • Екип от служители – покриващ цялата страна.

  • Разумни конкурентни цени.

  • Екпертен потенциал.